Personal & Kök

Pedagoger på Treklangen

Vi är fyra pedagoger plus en kock som arbetar på Treklangens förskola. Tillsammans arbetar vi för att skapa en rolig, inspirerande och positiv verksamhet och miljö för barn, föräldrar och oss pedagoger.

 

 

- Dagmar Abelin - rektor, Montessoripedagog och friluftsledare i vår Mulleverksamhet

 

 

- Ann-Charlott Gustafsson - barnskötare, Bunnemetodikledare och friluftsledare i vår     Mulleverksamhet

 

 

- Karina Engelund - barnskötare, påbörjad friluftsledarutbildning och städansvarig

 


- Barbro Rosenlund - legitimerad förskollärare, Montessoripedagog och friluftsledare 



- Jenny Sandoval   - kock  

Köket

På Treklangen lagar vår kock en näringsriktig mat från grunden. Maten som serveras är i hög utsträckning lagad av ekologiska råvaror.

 

 

Hos oss är det viktigt att man får en positiv måltidsstund med lugn och ro. Personalen äter alltid tillsammans med barnen och gör måltiden till en trivsam stund där även de minsta får äta själva och i sin egen takt.

Maten som serveras på Treklangen är en varierad husmanskost. Mjölk och vatten serveras till varje måltid. Den aktuella veckomenyn finns alltid uppskriven på anslagstavlan. Köket på Treklangen är vant att hantera eventuella behov av individanpassad kost, till exempel på grund av födoämnesallergier.

 

 

Förskolan har skapat ett instagramkonto med sökordet treklangenskok.